klik op het plaatje en wordt meteen donateurVoor een overzicht van de bestuursleden van de stichting en het beleidsplan gaat u naar de hoofdpagina en klikt op het plaatje van 'informatie stichting'.

Voor een overzicht van alle activiteiten klikt u in het hoofdmenu op 'agenda/activiteiten'.ANBI - RSIN Nummer 8.199.71.029

KVK Nummer 01138125Met ingang 2014 kunt u ook bij onze stichting de financiŽle overzichten bekijken.

Klik op onderstaande link om het financiŽle overzicht van 2013 te bekijken.Donateurs

De Stichting is volledig afhankelijk van donaties en we hopen dat men ons steunt door te doneren.
Dit kan door eenmalige of periodieke donaties.

Voor eenmalige donaties kan men een donatie overmaken op NL 16 INGB 0001726138 tnv Stichting Shri Sanatan Dharma Nederland met vermelding 'donatie'.

Ook kan men doneren voor een onderdeel van de activiteiten in de vorm van geld, diensten of goederen. Neem in dit geval contact op met ons.

We hopen op uw steun


Om maandelijks donateur te worden kunt u:

1. Op het bovenstaande plaatje klikken en online het formulier invullen om donateur te worden.

2. Op onderstaande link klikken om het onderstaande formulier downloaden, vul het in en geef het af aan de Pandit in:

Shri Sitaram Dhaam
Hogendijk 6
1105AC Amsterdam Zuidoost

of stuur het naar:
Stichting Shri Sanatan Dharma Nederland
Abraham Westersstraat A25
9663PA Nieuwe Pekela


ANBI registratie

Stichting Shri Sanatan Dharma Nederland is bij de belastingdienst ANBI (algemeen nut beogende instelling) geregistreerd. Dat betekent dat 90% van de gelden worden aangewend voor het algemeen nut. De uitgaven worden beperkt doordat het bestuur volledig op vrijwillige basis hun diensten verleent. Een ANBI instelling is een geregistreerd goed doel en daarom kan men profiteren van belastingaftrek. Het is aan te raden om bij de belastingdienst te informeren wat dit inhoud voor de persoonlijke of bedrijfs specifieke situatie. Op onderstaande link kan men de ANBI lijst inzien.


De website www.allegoededoelen.nl is een onderdeel van Stichting Geef Gratis. Onze Stichting is hierbij ook aangesloten en men kan via deze website online doneren. Klik op de onderstaande link om op deze website te komen.Project Nickerie/Suriname: De Stichting zamelt goederen in voor mensen in het gebied Nickerie/Suriname wonen.Dit is een erg arm gebied en zij kunnen veel zaken gebruiken. De Shri Vishnu Mandir aldaar zal de spullen ontvangen en uitdelen.

Er zijn inmiddels al diverse kledingpakketten, waaronder ook schoolspullen, verstuurd.


Voedselbank

Omdat Shri Sitaram Dhaam veel donaties krijgt in de vorm van etenswaren, brengen we op gezette tijden, voedingswaren naar de voedselbank in oa Winschoten. De Mandir wil hiermee laten zien dat de mensen niet vergeten worden die het wat minder hebben.